Fajah Lourens produceert voor Fataal de muziek voor in de club- scenes.
  • 02
  • 09

De in Amsterdam geboren Nederlands-Antilliaanse wilde al vanaf haar 7de jaar actrice worden. Dit werd op haar 20e werkelijkheid. Na een succesvolle acteer carrière besloot Faya muziek te gaan maken. Haar broertje Arjuna Schiks was al een succesvolle producer en leerde haar de kneepjes van het vak. Al snel werden er tracks gereleaset op labels van Gregor Salto, Kryder en Showtek en verkreeg ze wereldwijde support van grote DJ’s. Op dit moment is Faya een van de meest geboekte DJ’s van de Benelux. Onlangs maakte ze een switch naar de eclectische sound en werd haar eerste Urban track “SQUAT” op het label Sony gereleaset. Inmiddels heeft deze track meer 1.000.000 views op Youtube. Faya zegt zelf zich niet te willen binden aan een sound. Ze heeft een passie voor muziek en voelt het publiek aan. Faya: “Ik wil gewoon muziek maken en draaien en dat mijn publiek geniet”.

Naast haar acteer en muziek carrière werd Faya finaliste tijdens expeditie Robinson. Meer recent begon ze het online platform “MYkillerbodymotivation” en schreef ze de bestseller “Het Killerbody Dieet” welke binnen kwam op de eerste plaats in de bestseller lijst.

More News
  • 15 jan 2017
  • 0
Fataal is vanaf februari ook in België te zien. De film maakt sinds december 2016 deel uit van een landelijke scholencampagne: middelbare scholieren zien Fataal...
  • 2 okt 2017
  • 0
Aanstaande zondag 08-10 vind de jaarlijkse Nadine – OK – Run plaats in Hoorn, dit jaar zal de ambassadeur van de landelijke stichting tegen zinloos...
  • 14 apr 2017
  • 0
De Fataal Schooltour is wegens succes verlengd. Dat betekent dat leerlingen ook komend schooljaar (2017/2018) de kans hebben de indrukwekkende film te bekijken en met...