Raynor Arkenbout presenteert première Fataal
  • 16
  • 09

Acteur en regisseur Raynor Arkenbout (1989) zal samen met Jesse Bleekemolen de première van Fataal presenteren. Arkenbout is sinds 2008 een bekende in televisieland, waar hij zowel achter de schermen als voor de camera’s werkt. Hij verzorgde de belichting bij SpangaS, vertolkte de rol van Edwin Bouwhuis in Goede tijden, slechte tijden en van Lodewijk Wiersema in de jeugdserie VRijland. Afgelopen juni studeerde hij af als filmregisseur.

Arkenbout twijfelde geen moment om de presentatie van de avond te verzorgen: ‘Ik vind het heel leuk dat JSB Productions mij heeft gevraagd om de première te presenteren. Aan de trailer te zien is met Fataal iets ontzettend goeds neergezet. Ook maak ik graag deel uit van de beweging om elkaar te helpen met film maken.’

More News
  • 15 dec 2017
  • 0
De Fataal Schooltour bereikte in 2017 ruim 13.000 leerlingen. Zij bezochten de film Fataal en gingen in de klas aan de slag met de lesmodule...
  • 28 nov 2016
  • 0
Vanaf december kunnen middelbare scholen Fataal tegen een gereduceerd tarief in de bioscoop zien en een Q&A met slachtoffers en nabestaanden van zinloos geweld bijwonen....
  • 15 jan 2017
  • 0
Fataal is vanaf februari ook in België te zien. De film maakt sinds december 2016 deel uit van een landelijke scholencampagne: middelbare scholieren zien Fataal...