Raynor Arkenbout presenteert première Fataal
  • 16
  • 09

Acteur en regisseur Raynor Arkenbout (1989) zal samen met Jesse Bleekemolen de première van Fataal presenteren. Arkenbout is sinds 2008 een bekende in televisieland, waar hij zowel achter de schermen als voor de camera’s werkt. Hij verzorgde de belichting bij SpangaS, vertolkte de rol van Edwin Bouwhuis in Goede tijden, slechte tijden en van Lodewijk Wiersema in de jeugdserie VRijland. Afgelopen juni studeerde hij af als filmregisseur.

Arkenbout twijfelde geen moment om de presentatie van de avond te verzorgen: ‘Ik vind het heel leuk dat JSB Productions mij heeft gevraagd om de première te presenteren. Aan de trailer te zien is met Fataal iets ontzettend goeds neergezet. Ook maak ik graag deel uit van de beweging om elkaar te helpen met film maken.’

More News
  • 8 jun 2017
  • 0
Nederlandse film over zinloos geweld blijft de aandacht trekken Fataal is geselecteerd voor het Nederlands Filmfestival (NFF). De film van regisseur Jesse Bleekemolen zal vertoond...
  • 2 okt 2017
  • 0
Aanstaande zondag 08-10 vind de jaarlijkse Nadine – OK – Run plaats in Hoorn, dit jaar zal de ambassadeur van de landelijke stichting tegen zinloos...
  • 8 mei 2017
  • 0
Na het succes van de film FATAAL is het aangrijpende verhaal over zinloos geweld van de jonge filmmaker Jesse Bleekemolen vanaf 5 april 2018 als...