Fataal tourt vanaf april met een mobiele bioscoop
  • 12
  • 02

Vanaf april komt de Fataal School Tour naar school met Fatboy Cinema. Middelbare scholieren kijken in hun eigen school vanuit een Fatboy zitzak naar de film Fataal. De opzet van de Fataal School Tour blijft verder gelijk. Scholen kunnen kiezen uit drie verschillende lespakketten, inclusief een speciale lesmodule voor klassikale behandeling. De Q&A met familie van slachtoffers of daders van zinloos geweld en hulpverlenende instanties vindt ook op school plaats. Bovendien ontvangen scholen maar liefst 12% korting bij boeking van de Fataal School Tour met een CJP Cultuurkaart.

JSB Productions is heel enthousiast over de samenwerking met Fatboy Cinema. Dankzij de mobiele bioscoop krijgen nog meer middelbare scholieren voorlichting over de rampzalige gevolgen van zinloos geweld.

More News
  • 5 sep 2017
  • 0
Succes maakt enthousiast voor nieuw schooljaar De Fataal Schooltour tilde het succes van de film Fataal naar een hoger niveau. Tijdens het eerste schooljaar gingen...
  • 9 jan 2017
  • 0
JSB Productions ontwikkelde voor de Fataal School Tour een speciale lesmodule. Deze is vanaf 23 januari 2017 beschikbaar voor middelbare scholen die de schoolvoorstelling bezoeken....
  • 19 dec 2016
  • 0
Op vrijdag 23 december komt er een tweedelige documentaire uit over de Fataal School Tour. Deze documentaire geeft een kijkje achter de schermen bij de...