Met school naar persvoorstelling van film Fataal?
  • 11
  • 01

Met je school aanwezig zijn bij de unieke persvoorstelling van de campagne met ”school naar Fataal?


Op woensdagochtend 7 februari organiseren wij een unieke persvoorstelling van de film Fataal. Daarbij aanwezig o.a. het Jeugdjournaal en een bekende Nederlander! Wij zijn opzoek naar een school die met korting hierbij aanwezig wil zijn! Omdat jullie school eerder bij Theater in School heeft geboekt, bieden wij jullie deze kans. Na afloop van de film is er een unieke Q en A met slachtoffers van zinloos geweld, Ronnie en Jasper uit Arnhem. Wacht niet te lang en toon je interesse, uit alle geïnteresseerde scholen kiezen wij een school die bij dit unieke evenement aanwezig mag zijn. Meer informatie? mail naar: robbin@theaterinschool.nl. Vraag naar de mogelijkheden en de kortingsactie.

MET SCHOOL NAAR FATAAL

Jongeren komen relatief veel met zinloos geweld in aanraking. Geïntrigeerd door dit onderwerp maakte de 19-jarige regisseur Jesse Bleekemolen de hartverscheurende film Fataal over de rampzalige gevolgen van zinloos geweld. Naast de bioscoop release lanceerde het team van Fataal in samenwerking met de landelijke stichting tegen zinloos geweld (bekent van het lieveheersbeestje) december 2016 de Fataal scholencampagne waar leerlingen uit het middelbaar en MBO onderwijs tegen een gereduceerd tarief naar de film kunnen met daar aan gekoppeld een speciaal ontworpen interactieve lesmodule en Q&A met verschillende indrukwekkende gastsprekers. De campagne is beschikbaar voor scholen in Nederland en België.

JASPER & RONNIE

Jasper en Ronnie werden in april 2017 door zes tot acht jongeren mishandeld met een betonschaar op de Nelson Mandela brug in Arnhem. Ze raakten beiden zwaargewond. Na een lange revalidatie kwamen ze terecht in een slepend rechtsproces. Landelijk kreeg de zaak veel media aandacht en liet zowel politici als bekend Nederland hen steun zien door middel van de hand in hand actie en online petitie.


Theater in School – Boekingen

T +023-5316222

E info@theaterinschool.nl

Website www.theaterinschool.nl

More News
  • 14 mrt 2017
  • 0
Fataal, de Nederlandse film over zinloos geweld, krijgt een vervolg in het theater. Regisseur Jesse Bleekemolen en scenarist Dick van Den Heuvel werken momenteel aan...
  • 15 dec 2017
  • 0
De Fataal Schooltour bereikte in 2017 ruim 13.000 leerlingen. Zij bezochten de film Fataal en gingen in de klas aan de slag met de lesmodule...
  • 14 sep 2016
  • 0
Op 31 oktober gaat de film Fataal in première bij Pathé Tuschinski in Amsterdam. Voor Jesse Bleekemolen komt daarmee een grote droom uit: een eigen...