UniversCiné België selecteert Fataal de Film voor Video-on-demand in België, Luxemburg en Frankrijk
  • 01
  • 05

UniversCiné België selecteert Fataal de Film voor Video-on-demand in België, Luxemburg en Frankrijk

UniversCiné België selecteert Fataal de Film voor de Video-on-demand kanalen in België, Luxemburg en Frankrijk. De film over zinloos geweld is daarmee een van de 30 films die de afgelopen 30 jaar werden geselecteerd voor internationale beschikbaarheid in deze regio’s. JSB Productions is als producent van de film verheugd met het feit dat de succesvolle film ook over de grens goed aanslaat, zodat het thema zo breed mogelijk onder de aandacht blijft komen.

“We zijn heel blij dat Fataal ook in België, Luxemburg en Frankrijk beschikbaar zal zijn via Video-on-demand. Het is voor ons na de ruim 31.000 bezoekers in de Nederlandse bioscopen en beschikbaarheid in 70 landen de bevestiging dat we een film hebben gemaakt die zowel nationaal als internationaal aanslaat vanwege het indringende thema over zinloos geweld,” aldus Jesse Bleekemolen, regisseur van producent JSB Productions BV.

Vraag naar Fataal uit België, Luxemburg en Frankrijk

UniversCiné België is enthousiast over het thema van de film en heeft deze daarom geselecteerd binnen het aanbod voor Video-on-demand. “Wij zijn van mening dat dit thema meerwaarde kan bieden. We nemen deze titel graag op in onze catalogus,” aldus de content manager van UniversCiné België.

30 films geselecteerd in 19 jaar

UniversCiné België selecteerde in de afgelopen 19 jaar in totaal 30 Nederlandse films om in België, Luxemburg en Frankrijk onder de aandacht te brengen. Fataal is er daar nu één van en bereikt op die manier een internationaal publiek.

Over Fataal en JSB Productions BV

JSB Productions BV produceerde ook Fataal, met een team van 121 professionele cast- en crewleden die het bedrijf bewoog belangeloos mee te werken aan de film over dit belangrijke thema. De film ging op 31 oktober 2016 in premiere bij Pathé Tuschinski en trok in 3 maanden tijd ruim 31.000 bezoekers. Inmiddels is de film in meer dan 70 landen verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en via Video-on-Demand.

More News
  • 28 nov 2016
  • 0
Vanaf december kunnen middelbare scholen Fataal tegen een gereduceerd tarief in de bioscoop zien en een Q&A met slachtoffers en nabestaanden van zinloos geweld bijwonen....
  • 18 okt 2017
  • 0
Slachtoffer van zinloos geweld Vincent van Weenen zal samen met zijn moeder scholen voorlichting binnen de Fataal Schooltour. Vincent van Weenen sluit zich vanaf november...
  • 6 sep 2017
  • 0
Het team van de Fataal Schooltour werkt hard om zoveel mogelijk scholen te bezoeken. Vorig schooljaar bezochten daardoor ruim 13.000 leerlingen de film en kregen...