Fataal Lanceert 2-jarig abonnement schoolvoorstellingen   
  • 15
  • 03

Jongeren komen relatief veel in aanraking met zinloos geweld: het is helaas nog altijd een actueel thema. Met Fataal wil Jesse Bleekemolen zinloos geweld meer onder de aandacht brengen. I.s.m. onder meer Pathé-, Vue- en KinePolis-bioscopen kunnen leerlingen van middelbare scholen met korting naar Fataal tijdens schooltijd. In samenwerking met de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld van MOED en het lieveheersbeestje ontwikkelden JSB Productions op basis van de film een lesmodule. Deze behandelt diverse onderwerpen uit de zeer aangrijpende film. Binnen de module zijn er indrukwekkende Q&A’s beschikbaar met slachtoffers, maar ook met diverse ouders van zowel slachtoffers als een dader.

Naast de standaard 5 pakketten biedt de campagne nu ook de mogelijkheid om de online-licentie voor 2 jaar in een abonnement vorm af te nemen, wat de mogelijkheid biedt om met een onbeperkt aantal leerlingen gebruik te maken van de online – licentie en twee gastsprekers naar keuze.

Inhoud Pakket Abonnement 

Prijs

1250,00

Film

Twee Jaar onbeperkt toegang tot Fataal de film via onze eigen online filmlicentie systeem. De film is met deze speciale licentie twee jaar lang onbeperkt te bekijken waar en wanneer je als docent maar wilt. Docenten kunnen eenvoudig en individueel gebruik maken van ons systeem. De film duurt in totaal 96 minuten (inclusief aftiteling) en is eventueel ook te boeken met Engelse ondertiteling.

Gastspreker 

De docent krijgt de keuze uit twee van onze gastsprekers die op een nader te bepalen moment hen verhaal in combinatie met een Q&A met een groep leerlingen zullen delen.

De Q&A’s duren los van elkaar in totaal 50 minuten en worden begeleid door ons ervaren productieteam. Klik hier om de verschillende gastsprekers te bekijken.

Lesmodule – aansluitend op de film/gastspreker 

Onze lesmodule bestaat uit 5 verschillende thema’s binnen zinloos geweld die goed aansluiten op de film en de verhalen van onze gastsprekers. Deze modules zijn los goed te gebruiken dus een klas kan, wanneer dat gewenst is, zich ook enkel werpen op bepaalde thema’s. De module bestaat uit een duidelijke handleiding voor de docent en werkbladen voor de leerlingen. Naast de papieren module is er ook een interactief gedeelte bijbehorend de lesmodule waar leerlingen met hun smartphone, tablat, laptop etc mee kunnen doen aan een interactief debat over de verschillende stellingen die binnen de lesmodule worden behandeld.

Het speciale abonnement is dus niet afhankelijk van het aantal leerlingen en is uitsluitend en alleen te boeken voor het pakket van de online licentie.

De actie moet ervoor gaan zorgen dat scholen voor langere termijnen pakketten gaan afnemen zodat het voor scholen toegankelijker wordt om zich aan te sluiten bij de campagne.

Theater in School – Boekingen
T +023-5316222
E info@theaterinschool.nl
Website www.theaterinschool.nl

More News
  • 19 okt 2016
  • 0
Tijdens de première van Fataal onthullen hoofdrolspelers Jeffrey Hamilton en Priscilla Knetemann en regisseur Jesse Bleekemolen een tegel tegen zinloos geweld. Dit is een eerbetoon...
  • 8 dec 2017
  • 0
De Fataal Schooltour is het succesvolle vervolg op de bioscoopfilm die aansloeg in Nederland en daar buiten. Het is tijd voor een nieuw seizoen, waarin...
  • 22 feb 2017
  • 0
Vanaf 9 maart 2017 is Fataal in maar liefst 70 landen te zien. De Nederlandse speelfilm zal met Engelse ondertiteling te koop en te huur...